Potvrzeno! Eva Perkausová je novou moderátorkou zpráv na Primě

Roman Šebrle a Eva Perkausová 5

Autor: Dita Svobodová, stars24.cz

28. února 2018 14:25

Je rozhodnuto, televize Prima má novou moderátorskou dvojici. Novou tváří Zpráv FTV Prima je Eva Perkausová. Ve velké zpravodajské televizní premiéře se s Romanem Šebrlem představí divákům poprvé v sobotu 3. března v 18.55 ve Zprávách na Primě.

Eva Perkausová se na svou velkou premiéru poctivě připravuje na soukromých hodinách rétoriky. Moderování hlavní zpravodajské relace považuje za svůj další profesní posun. „Trénuju a musím trénovat vážnější roli a seriózní výraz, přirozeně se ráda směju a jsem temperamentní, ale přeci jen ve zprávách musím mít seriózní projev. Snažím se s novou rolí a projevem, které zpravodajství vyžaduje, sžívat,“ řekla Perkausová.

Olympijský vítěz a rekordman moderuje hlavní zpravodajskou relaci od června 2014. „Budou to výborné zprávy, zajímavá změna. Eva je skvělá, takže nemám strach, že by to nezvládla nebo že by to neklapalo. Už se na naše první společné vysílání v sobotu moc těším,“ prozradil moderátor.

„Roman je olympijský vítěz – ještě dřív, než nastoupil na Primu, jsem o něm věděla. Ale nikdy by mě nenapadlo, že budu s ním, olympijským vítězem, ve zprávách, to ani ve snu. Důležité také je, aby si moderátorská dvojice sedla, a my si s Romanem rozumíme,“ doplnila Perkausová.

Eva Perkausová je mladá, krásná, sexy žena. Za dobu svého působení na Primě její obliba u diváků a fanoušků stále stoupá. Živé vysílání perfektně zvládala už v minulém roce, kdy začala moderovat denní Top Star. Nyní je čas, aby se profesně posunula na nejvyšší metu, tedy zpravodajství, které patří k nejsledovanějším pořadům televize. Mezi oběma moderátory je vidět neopakovatelná chemie a kouzlo. Věříme, že nová dvojice dodá Zprávám pořádnou jiskru, nebude to však na úkor serióznosti a podání.

Témata: Eva Perkausová Roman Šebrle