Jiří Kajínek měl autonehodu. Porušil podmínku?

Kajínek boural, v Mercedesu za 2 miliony! 2

Autor: Jan Novák, stars24.cz

4. října 2017 17:06

Omilostněný dvojnásobný vrah Jiří Kajínek měl ve středu odpoledne na Plzeňsku autonehodu. Svým dvoumilionovým Mercedesem třídy E se srazil se Škodou Fabií, které podle deníku Právo nedal přednost.

„Řidič ročník narození 1961 při výjezdu z dálnice D5 pravděpodobně nedal přednost v křižovatce a střetl se s autem, které řídil muž ročník narození 1974,“ řekla Právu mluvčí policie Hana Kroftová.

Podle deníku byl řidičem omilostněný dvojnásobný vrah Jiří Kajínek, který boural se svým mercedesem kolem 15. hodiny na silnici vedoucí do Domažlic. Ve voze údajně seděl se spolujezdcem, zatímco v nabourané Fabii byl pouze řidič.

„Sjížděl jsem z dálnice a nedával jsem pozor, takže do mě ze strany narazila fabie. Mám zbořené dveře a zadní kolo, takže auto nepojízdné. Naštěstí se nikomu nic nestalo, jsou to jen plechy,“ řekl Právu Kajínek.

Podle svých slov je za nehodu zodpovědný on. Při sjezdu z dálnice nedal tak přednost v jízdě druhému vozidlu a naboural do něj. Nemá ale obavy, že by zavinění nehody vedlo k jeho návratu do vězení. Jedná se o přestupek, za který jej zřejmě čeká pokuta, podmínku ale prý neporušil. 

Témata: Jiří Kajínek Nehody aut