Simona Krainová strávila noc s Orlandem Bloomem!

Orlando Bloom a sestry Krainovy

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

3. října 2017 21:12

Již jsme Vás informovali, že hollywoodský herec Orlando Bloom (40) je momentálně v Praze kvůli natáčení nového mysteriózního seriálu Carnival Row společně s modelkou Carou Delevigne (25).

Natáčení bude probíhat mimo jiné i v ateliérech na Barrandově, kde byl Bloom před pár dny viděn.

Podle serveru expres.cz se Bloom zatím zdržuje převážně v historickém centru Prahy, kde obdivuje naše památky a navštívil například i výstavu v Rudolfinu. Na rozdíl od známé pařmenky Cary Delevigne nikdo nečekal, že se do pražských klubů a barů vydá i sám herec, kterého známe z jeho životních rolí Legolase v trilogii Pán prstenů či coby Willa Turnera v Pirátech z Karibiku.

Nečekané se stalo skutečným a hollywoodský krasavec se včera večer vydal do několika pražských barů. Jenže rozhodně ne sám! Společnost mu dělala česká topmodelka Simona Krainová (44), která se nedávno ukázala s novým účesem a její krásná sestra Yvona. Blondýnky neváhaly a vzácný moment s hercem okamžitě zvěčnily. Selfie, které holkám Krainovým momentálně závidí ženy po celém světě, stihly vyvěsit na internet hned včera v noci. Ty se ale mají!

Témata: Orlando Bloom Simona Krainová