Policie prý hledá skladatele Jaroslava Uhlíře (74)!

Jaroslav Uhlíř přilákal na svůj koncert nejvíc návštěvníků

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. června 2020 11:26 | Aktualizováno: 1. června 2020 11:42

Policie od dnešního dopoledne údajně pátrá po známém hudebníkovi a písničkářovi Jaroslavu Uhlířovi. S informací přišel web novinky.cz, podle jehož informací si prochází složitějším životním obdobím.

O policejním pátrání jako první informoval web novinky.cz, podle jehož informací s umělcem ještě v neděli hovořil jeho spolupracovník, v pondělí už se mu ale nešlo dovolat. Podle kolegů si dle serveru prochází složitějším životním obdobím.

Policisté jméno pohřešovaného z pochopitelných důvodů nepotvrdili, ale věk muže, který je v pátrání, se shoduje. „Mohu potvrdit, že v současné chvíli probíhá pátrání po 74letému muži,“ řekla pro novinky.cz mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Uhlíř měl loni zdravotní potíže, prodělal totiž infarkt. „Mám defibrilátor a link na monitorování srdečních arytmií. Na srdce si musím dávat pozor, jinak to jde,“ řekl před pár dny webu extra.cz. 

Hudebník a skladatel je v branži stále aktivní, během koronavirové pandemie zazpíval lidem se svým dlouholetým spolupracovníkem Zdeňkem Svěrákem jejich slavnou píseň Není nutno. 

Témata: Jaroslav Uhlíř