Orlando Bloom a Cara Delevigne jsou v Česku!

Orlando Bloom a Cara Delevigne jsou v Česku! 2

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

30. září 2017 20:14

Pětadvacetiletá kráska původem z Británie, modelka Cara Delevigne, se u nás zdrží podle serveru expres.cz až několik týdnů kvůli natáčení nového mystického seriálu Carnival Row.

V hlavní roli společně s modelkou se objeví Orlando Bloom (40), který Prahu navštívil naposledy před třemi lety. Natáčení momentálně probíhá na pražském Barrandově. Ve volnu mezi natáčením má prý Cara v plánu projít centrum Prahy a její památky. Známá pařmenka ale jistě zavítá i do vyhlášených klubů. U Blooma, který prý opět randí se zpěvačkou Katy Perry (32), si ale nejsme s návštěvou barů tolik jisti. Paparazzi a fanynky mu prý totiž nedají pokoj ani v uzavřeném areálu Barrandova.

Po nedávné návštěvě zpěváka Justina Biebera (23) a Toma Feltona (30), známého především jako Draco Malfoye z filmu Harry Potter, se tak Praha začíná doslova hemžit těmi největšími světovými celebritami.

Připravovaný seriál Carnival Row bude plný upírů, víl a dalších mystických stvoření. Upíři prý budou nuceni lidmi prodávat drogy, krásné víly zase budou nuceny k prostituci. Zápletkou seriálu bude masový vrah, který začne terorizovat a zabíjet nadpřirozená stvoření jako Jack rozparovač. Hlavním podezřelým se stane detektiv, který má tajný milostný poměr s vílí kurtizánou a bude se snažit najít skutečného vraha, a očistit tak své jméno.

Témata: Orlando Bloom Cara Delevigne seriál Carnival Row