Brutální vražda holčičky (†3) v Přerově: Pomlácené tělíčko našli v pračce! A matka...

krimi

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. srpna 2019 12:40

Jak vás již server stars24.cz informoval, kriminalisté v Přerově vyšetřují vraždu tříletého dítěte. Mrtvou je údajně holčička, kterou měla zabít její matka pod vlivem drog!

„Z dosud zjištěných poznatků a stop zajištěných na místě činu je zřejmé, že na smrti tříletého dítěte měla podíl jiná osoba,“ uvedla pro stars24.cz policejní mluvčí Jitka Dolejšová.

Facebooková televize Přerov k případu přinesla další děsivé informace. Přinesla očitá svědectví sousedů, podle kterých matka holčičky pobíhala po sklepě. „Byla špinavá, pravděpodobně od krve. Křičela něco o Satanovi,“ popsala žena žijící v domě, kde k vraždě došlo.

Policejní mluvčí Miluše Zajícová potvrdila, že policisté prověřovali hlášení, že po ulici pobíhá mladá žena zřejmě pod vlivem drog.

V bytě ženy policisté následně objevili tělíčko tříleté holčičky. V hledáčku teď mají i partnera zadržené ženy, které skončila ve specializovaném zdravotnickém zařízení. 

Problémy v rodině podle všeho byly už dříve. „Sociální pracovníci přerovského magistrátu nedostali nikdy žádný podnět od policistů, kteří u potyček partnerů zasahovali - a věděli, že je u nich i malé dítě, nedostali ani podnět od sousedů či blízkých rodiny,“ uvedla.

Podle nepotvrzených informací měli policisté značně potlučené tělíčko tříleté dívky najít v pračce. „Holčičku našli v pračce. Úplně pobitou, podupanou a měla na sobě i nějaké škrábance, jak kdyby se ji někdo pokoušel rozervat,“ napsala na Facebooku žena, jejíž sestřenice bydlí naproti domu, kde byla holčička zavražděná.

Dle trestního zákoníku hrozí pachateli za takový trestný čin trest odnětí svobody v délce 15 až 20 let, nebo dokonce výjimečný trest. O možném pachateli odmítá policie v tuto chvíli podat jakékoliv informace.

Témata: Vražda Přerov děti krimi