Ovčáček dostane v televizi VLASTNÍ POŘAD! O tohle půjde!

Jiří Ovčáček

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. srpna 2019 19:50

Tiskový mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček bude mít vlastní pořad v televizi. Půjde o talk show plnou hostů. On sám bude vystupovat v roli moderátora.

Vznik nového televizního pořadu s jeho osobou v hlavní roli oznámil Ovčáček na twitteru. Pořad, který bude běžet na televizi Barrandov, zatím nemá ohlášený název. 

Sdělit ho nechtěl ani sám Ovčáček. Serveru EuroZprávy.cz ale prozradil, že pořad bude mít diskuzní formát. On sám bude talk show, které jsou v Česku dlouhodobě populární, moderovat. 

Pořad se díky svému formátu nevyhne ani politice, ta ale nebude jeho jedinou náplní. "Zvát budu zajímavé hosty - umělce, politiky, vědce nebo třeba spisovatele," uvedl pro hradní mluvčí.

Kdy se pořad na obrazovkách objeví zatím není známo. Stát by se tak mělo ještě letos.

Pro Ovčáčka půjde o první zkušenost s moderováním diskuzního pořadu na televizních obrazovkách. S novinářskou a mediální prací má ale bohaté zkušenosti. 

V minulosti působil jako redaktor Haló novin, Blesku a Práva. Pracoval také jako zástupce ředitelky tiskového odboru Úřadu vlády a v sekci public relations a marketingu ČSSD. Od roku 2013 zastává pozici mluvčího prezidenta republiky.

Témata: Jiří Ovčáček TV Barrandov