Hrůza v Brně! Neznámý útočník střílel do lidí!

Vzduchovka

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. července 2019 15:14

Velmi dramatické chvíle prožili lidé v centru Brna. Jednoho muže a dvě ženy zasáhl střelec. Naštěstí neutrpěli vážnější zranění, pachatel totiž střílel ze vzduchovky. Případem už se zabývá policie.

Strážníci v Křídlovické ulici v centru Brna v pondělí ošetřili poraněného muže, který utrpěl zásah diabolkou do zad. Osmasedmdesátiletý muž seděl na betonové zábraně u okraje chodníku, když dostal ránu do zad.

Policisté, kteří byli v tu chvíli nedaleko na pochůzce, zraněnému ošetřili drobnou krvavou ránu a vydali se k místu, odkud muž zaslechl střelbu. U domu policisté našli šestačtyřicetiletou ženu, která vystupovala z auta, držela se za zadek.

„Hlídce podala ze země diabolku, kterou ji někdo podle jejích slov střelil, když stála zády k domu. Žádné zranění ale naštěstí neutrpěla,“ popsal pro iDnes.cz mluvčí brněnské městské policie Jakub Ghanem.

Když policisté hledali byt, ze kterého střelec útočil, obrátila se na ně ještě pětapadesátiletá žena, kterou údajně diabolka trefila už minulý týden. Strážníci případ předali Policii České republiky pro důvodné podezření z trestného činu výtržnictví. Pachatel je zatím neznámý.

Témata: Brno krimi střelba zbraně