Poplach v Brně: Mladé rodině vlezla v noci do domu krajta!

Překvapená rodina z Brna doma objevila nečekaného návštěvníka 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. července 2019 12:59

O pořádný poprask se v Brně postarala krajta, která zřejmě utekla svému majiteli. V noci ji ve svém domě objevila mladá rodina, kterou plaz pořádně vyděsil!

Velmi kuriózní zásah si připsali strážníci v Brně – Řečkovicích. Přivolala je rodina, která doma narazila na nevítaného návštěvníka!

„Procitli dnes kolem druhé hodiny ráno a v místnosti uviděli tuto krajtu královskou. Připlazila se otevřenými dveřmi ze zahrady,“ popsali neobvyklou situaci policisté.

Překvapení lidé naštěstí nezpanikařili. „Mladá rodina z Řečkovic zavřela dům a dočasné útočiště našla u sousedů. Odtud se ozvala na linku 156,“ uvádí se na facebooku brněnské městské policie.

Hada pak chytil strážník odchytové služby městské policie, který ho předal předal ho specialistovi. Pohotový zásah policistů ocenil i muž, který krajtu u sebe doma objevil.

„Obrovská pochvala Městské policie Brno. Ve 3 ráno do 15 minut (!!) od zavolání dorazil strážník a krajtu odchytl. S celou rodinou děkujeme, dobra práce!“ vzkázal policistům.

„Prosím vás všechny, kdo chováte hady, hlídejte je! Je napos*ání uprostřed noci kontrolovat, jestli děcko dejchá, kocour jestli žije, manželka málem infarkt,“ dodal na sociálních sítích muž.

Témata: Brno Hadi krajta královská