Vendula Pizingerová jako čertice, Jan Maxián anděl

Vendula Pizingerová jako čertice 4

Autor: Jan Novák, stars24.cz

6. prosince 2017 19:08

Vendula Pizingerová jako čertice a Jan Maxián anděl včera řádili na Mikulášské Nadačního fondu Kapky naděje ve FN Motol. Podívejte se, jak jim to slušelo.

Klinika dětské hematologie a onkologie v Motole včera pod záštitou Kapky naděje zažila už tradiční „Mikulášskou“. Libor Bouček  v mikulášském kostýmu rozdával spoustu krásných dárků a Jan Maxián jako anděl potěšil spoustu nemocných dětí. Prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová společně s Davidem Gránským a  zpěvačkou Monikou Absolonovou na děti dohlíželi jako čertíci.“ S Kapkou naděje spolupracuji už spoustu let, protože mám ráda Vendulu Pizingerovou, vážím si její práce a věřím v to, co dělá. Kapka naděje jako nadace skvěle funguje a jsem moc ráda, že u toho můžu být. Přiznám se, že jsem jako dítě Mikuláše s čertem moc ráda neměla, takže jsem se jim snažila všemožně vyhýbat. Letos jsem byla sice za čerta, ale snažila jsem se být hodným čertem.“ řekla Monika Absolonová.

„Velmi si vážíme toho, že se každoročně vydává nadační Mikulášský průvod s dárky k dětem hospitalizovaným na Klinice dětské hematologie a onkologie 2.LF UK a FN Motol. Léčba onkologických nemocí je velmi náročná, trvá dlouho a má pro děti spoustu nejrůznější omezení. Proto každé rozptýlení v nemocnici jim pomůže alespoň na chvíli zapomenout na jejich nemoc. Díky Nadačnímu fondu tak mohou mikulášskou nadílku prožít podobně jako ostatní zdravé děti“ prozradila  Mgr. Ludmila Šimáčková, vedoucí oddělení marketingu a PR FN Motol.

Chtěli byste pomoci i Vy? Sledujte TV Prima, 15/12 od 20:00, kdy proběhne přímý přenos benefičního koncertu Kapky naděje. Kromě Moniky Absolonové a Davida Gránského uvidíte  a uslyšíte i Marii Rottrovou, Leonu Machálkovou, Vaška Noida Bártu a spoustu dalších.

Témata: Vendula Pizingerová Jan Maxián