Mike Tyson oprášil své schopnosti: V letadle se do krve porval s pasažérem!

Mike Tyson (autor: © Glenn Francis, www.PacificProDigital.com)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. dubna 2022 14:55

Na světě rozhodně existují lidé, s nimiž se nechcete dostat do křížku. Jedním z nich je nepochybně někdejší hvězdný boxer Mike Tyson. Přesto se jeden člověk rozhodl jej vyprovokovat k bitce.

Stalo se tak ve středu na palubě letadla, kterým cestoval. Záběry z incidentu se objevily na sociálních sítích. Boxerská legenda několikrát udeřila muže, který měl být údajně agresivní a hodit po Tysonovi lahev s vodou. 

Podle serveru TMZ odešel provokatér ze šarvátky s krvavými šrámy a potřeboval lékařské ošetření. Svědci také uvedli, že se o událost zajímali strážci zákona. 

See the moment Mike Tyson beat down an airplane passenger ... footage obtained by @TMZ_Sports https://t.co/5qCbOdxP31 pic.twitter.com/Bf7zmyiux6

— TMZ (@TMZ) April 21, 2022

Policie ze San Francisca potvrdila, že byla přítomna na místě a zadržela dvě osoby. Disponuje také videem, které objasňuje průběh potyčky. 

Policisté dodali, že jedna osoba, ačkoliv byla ošetřena kvůli zraněním, poskytla jen minimální informace o incidentu a odmítla na šetření dále spolupracovat. 

Témata: Mike Tyson USA