Eva Samková se ozvala fanouškům: Kdyby slova léčila...

Eva Samková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. prosince 2021 11:50

Olympijská vítězka Eva Samková se zotavuje z velmi vážného úrazu, který značně zkomplikoval její účast na blížících se ZOH. Ať se na nich objeví, nebo ne, jedno je jisté. O přízeň fanoušků nepřijde!

Evu Samkovou potkala sportovní tragédie pouhých několik týdnů před startem zimních olympijských her. Na závodě Světového poháru si o uplynulém víkendu zlomila oba kotníky, její účast v Číně je tedy krajně nejistá.

Dvojnásobná medailistka z her se ale nevzdává. Novou krev do žil jí vlévají i fanoušci, kteří by jí v únoru samozřejmě chtěli fandit u televizních obrazovek.

"Kdyby všechny ty vaše krásný slova podpory a energie pomáhaly kostem srůstat, tak ty mám ty kotníky jako nový už před operací. Děkuju Vám všem moc!" reagovala snowboardcrossařka na instagramu.

Samkové popřála brzké uzdravení i velká rivalka Michela Moioliová. "Milá Evo, říci, že je mi to líto, je málo. Nemohu ani najít slova... Objímám tě a přeji ti, aby ses rychle vzpamatovala a já tě co nejdříve viděla zpátky ve startovní bráně," vzkázala.

Témata: Eva Adamczyková (dříve Samková)