Samková po pádu: Nečekaný vzkaz od úhlavní rivalky!

Eva Samková (snowboardistka)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. prosince 2021 9:29

Sportovní tragédie potkala o uplynulém víkendu Evu Samkovou. Jen několik týdnů před olympijskými hrami v Číně si na závodech v rakouském Montafonu přivodila velmi vážné zranění a její účast pod pěti kruhy je v ohrožení.

Dvojnásobná olympijská medailistka ve snowboardcrossu se vážně zranila během závodu týmů, který Češi dokončili na druhém místě. Enormní úsilí v závěru už se ale tolik nevyplatilo po zdravotní stránce. Samková si zlomila oba kotníky a musela ihned podstoupit operaci.

Pochopitelně to byl nepěkný pohled i pro její rivalky. K těm největším patří Italka Michela Moioliová, která věnovala české soupeřce několik řádků na instagramu.

"Eva, moje vůbec největší soupeřka, ke které chovám hluboký respekt a úctu, ve finále upadla za cílovou rovinkou a poranila si kotníky," popsala nejprve, co se stalo.

"Milá Evo, říci, že je mi to líto, je málo. Nemohu ani najít slova... Objímám tě a přeji ti, aby ses rychle vzpamatovala a já tě co nejdříve viděla zpátky ve startovní bráně," vzkázala Moioliová. 

Témata: Eva Adamczyková (dříve Samková)