Těžší průběh covidu u české olympioničky? Zástupci Nausch Slukové reagují!

Markéta Nausch Sluková (vlevo) a její spoluhráčka Barbora Hermannová. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. července 2021 9:44

Česká olympijská výprava má z ostudy kabát. Už čtveřice sportovců měla v Tokiu pozitivní test na koronavirus, mezi nimi plážová volejbalistka Markéta Nausch Sluková. Dokonce se objevily spekulace, že právě ona má těžší průběh infekce.

Takové informace rozšířil ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO). "Pokud vím, tak jedna z těch sportovkyň dokonce má těžší průběh. Nevím, jestli je to pravda, ale myslím, že byla odvezena do nemocnice na podporu kyslíkem," řekl ve čtvrtečních Televizních novinách.

Volejbalistku zastupuje agentura Sport Invest, která se dnes ráno ohradila. "Beachvolejbalistka Markéta Nausch Sluková není v nemocnici s těžkým průběhem covidu, jak se objevilo v několika včerejších zprávách," uvedla na twitteru.

Beachvolejbalistka Markéta Nausch Sluková není v nemocnici s těžkým průběhem covidu, jak se objevilo v několika včerejších zprávách. Ve čtvrtek absolvovala pouze běžnou kontrolu dle standardů japonských organizátorů.

— SPORT INVEST (@SPORT_INVEST) July 23, 2021

Nausch Sluková pouze ve čtvrtek absolvovala běžnou kontrolu dle standardů japonských organizátorů o rok odložených letních olympijských her.

Ve výpravě včera přibyly hned dva pozitivní případy mezi sportovci. Do cyklistického závodu nebude moci kvůli nákaze nastoupit Michal Schlegel. 

Témata: Markéta Sluková (volejbalistka) Olympijské hry 2021 (Tokio) Český olympijský výbor