Kolář po likvidačním zákroku: S bolestí se naučil žít a chystá návrat na hřiště!

Ondřej Kolář (brankář) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2021 12:12

Ve sportu se ještě stále řeší následky utkání pražské Slavie ve Skotsku. Klub se kromě Ondřeje Kúdely obával i o zraněného brankáře Ondřeje Koláře. Ten už ale chystá návrat na hřiště.

Českým fotbalem před pár týdny otřásly události, které se odehrály v utkání Evropské ligy mezi Slavií Praha a skotskými Rangers. Během něj došlo k hrozivému zranění jedné z velkých opor sešívaných.

Konkrétně to odnesl brankář Ondřej Kolář, kterého odsouzeníhodným kung-fu kopem do obličeje knokautoval jeden z domácích hráčů. Vyšetřením u něj později byla prokázána zlomenina čelní dutiny.

Gólman kvůli zranění přišel o reprezentační sraz, klubový šéf Jaroslav Tvrdík ale uklidňoval fanoušky, že se dělá všechno pro to, aby mohl brzy naskočit zpátky do tréninkového procesu.

Ve středu měl Tvrdík pro fanoušky dobrou zprávu, když oznámil, že Kolář už má k dispozici ochranné pomůcky, konkrétně helmu a kevlarovou masku. „S bolestí jsem se jako brankář naučil žít, chci se vrátit co nejrychleji. Tým mě potřebuje,“ vzkázal fotbalista.

Témata: Ondřej Kolář (brankář) sk slavia praha Jaroslav Tvrdík