Likvidační zákrok na Koláře: Jak se daří brankáři Slavie? Nové informace!

Ondřej Kolář se dává dohromady po hrozivém zákroku na hlavu.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. března 2021 16:20

Strašidelným zákrokem ukončil jeden z hráčů Rangers jeho účinkování v zápase Evropské ligy mezi Slavií a skotským týmem. Brankář Ondřej Kolář už se naštěstí dává dohromady. Jak se mu vede?

V souvislosti s údajným nařčením z rasismu se pozapomíná na surovou hru skotských Rangers ve čtvrtečním zápase evropských pohárů s pražskou Slavií. Fotbalisté z Glasgow dohrávali v devíti.

Nejvíce to odnesl brankář Ondřej Kolář, kterého odsouzeníhodným kung-fu kopem do obličeje knokautoval jeden z domácích hráčů. Gólman musel střídat a zamířil na vyšetření do nemocnice.

Vyšetřením u něj byla prokázána zlomenina čelní dutiny, po příletu ze Skotska klíčový hráč Slavie zamířil rovnou do Ústřední vojenské nemocnice. Nyní už odpočívá ve společnosti své přítelkyně, dcery klubového šéfa Jaroslava Tvrdíka.

Právě předseda představenstva klubu dnes zveřejnil fotografii Koláře. „Všechny srdečně pozdravuje a děkuje za podporu. Ondrova kevlarová ochranná maska se již vyrábí a on věří, že bude znovu se svým týmem na trávníku co nejdříve,“ vzkázal Tvrdík fanouškům.

Témata: Ondřej Kolář (brankář) sk slavia praha