SK Slavia Praha řeší problém: Obavy o dva hráče po vypjatém zápase ve Skotsku!

Zraněný slavistický brankář Ondřej Kolář.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. března 2021 11:05

Pražská Slavia včera odehrála velmi vypjatý zápas ve skotském Glasgow, ze kterého vyšla vítězně. Před dnešním losováním čtvrtfinále Evropské ligy ale zástupci klubu tuší, že hrozí absence hned dvou hráčů v utkáních dalšího kola.

Napříč britskými médii se řeší především nařčení z rasismu u obránce Ondřeje Kúdely. Terčem nadávek se měl stát záložník domácích Glen Kamara, postavil se za něj i trenér, někdejší slavný fotbalista Steven Gerrard.

Slavia už v oficiálním klubovém prohlášení nařčení odmítla jako smyšlené. Ovšem i její zástupci si musí uvědomovat, že proběhne šetření incidentu. Pokud by se prohřešek potvrdil, Kúdelovi nejspíš hrozí přísný trest, který může spočívat ve stopce pro další zápasy evropských pohárů.

Ve vzduchu však visí také absence brankáře Ondřeje Koláře, který se stal terčem nevybíravého zákroku, kdy jej jeden z hráčů Rangers kung-fu kopem do obličeje poslal k zemi.

Gólman pochopitelně musel střídat, z fotografie zveřejněné Jaroslavem Tvrdíkem jsou jasně patrné šrámy na čele a pod levým okem. Noční vyšetření nakonec ukázalo zlomeninu čelní dutiny. „Ondřej Kolář po příletu zamíří do péče lékařů ÚVN,“ oznámil Tvrdík na twitteru.

Témata: sk slavia praha Fotbal Ondřej Kúdela