Ester Ledecká nám zlatou radost neudělá: ZRANĚNÍ a konec nadějí!

Ester Ledecká 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. března 2021 10:38

Českou republiku vždy vzorně reprezentuje, fanoušci při jejích výkonech téměř vždy věří v medaili. Tentokrát ale Ester Ledeckou do mistrovského závodu nepustí zranění. Co se stalo?

Na nedávném světovém šampionátu v alpském lyžování v italské Cortině d’Ampezzo skončila Ester Ledecká dvakrát těsně pod stupni vítězů. Následně měla přesedlat na snowboard, kde povětšinou sbírala cenné kovy.

Jenže ve slovinském Rogle nakonec dnes a zítra o medaile z mistrovství světa nezabojuje. Vyskytly se totiž natolik limitující zdravotní potíže, které české reprezentantce znemožňují start. Oznámila to její zastupující agentura Sport Invest.

Ester Ledecká nenastoupí do dnešního závodu mistrovství světa na snowboardu v paralelním obřím slalomu, účastnit se nebude ani zítřejšího závodu v paralelním slalomu. Rozhodla se tak při dnešní rozcvičce, důvodem je zranění, které si Ester a její tým nepřejí specifikovat.

— SPORT INVEST (@SPORT_INVEST) March 1, 2021

„Ester Ledecká nenastoupí do dnešního závodu mistrovství světa na snowboardu v paralelním obřím slalomu, účastnit se nebude ani zítřejšího závodu v paralelním slalomu,“ píše se na twitteru.

Rozhodnutí mělo padnout až dnes na rozcvičce. O povaze zranění nechce samotná Ledecká ani její tým poskytovat žádné další podrobnosti.

Témata: Ester Ledecká Snowboarding