Ester Ledecká: Dnes pokračuje její náročný program na MS!

Ester Ledecká 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. února 2021 9:06

Ester Ledecká se ve čtvrtek konečně dočkala závodního vstupu do světového šampionátu. Skvělou jízdou si dojela pro umístění těsně pod stupni vítězů. Již dnes její náročný program pokračuje.

V sobotu je totiž v italském středisku Cortina d'Ampezzo na programu královská rychlostní disciplína, tedy sjezd. Ten se od včerejšího super-G liší tím, že si závodnice mohou trať předem vyzkoušet během tréninků, které jsou v plánu dnes.

Today’s program:Women’s DH Training at the Olympia - starts at 10.15 am. The course will end at Festis area in order not to obstruct the Men's DH Training taking place at 10.30 am at Vertigine slope. The second Women’s DH Training is scheduled at 1 pm at Olympia.#Cortina2021 pic.twitter.com/afMGcFTghg

— Cortina 2021 (@cortina2021) February 12, 2021

Jak v pátek ráno uvedli na twitteru organizátoři mistrovství světa, první ženský trénink začne v 10:15 a bude zkrácený kvůli souběhu s mužským tréninkem sjezdu. V jednu hodinu odpoledne se pak ženy na sjezdovce objeví znovu. 

Věřme tedy, že česká favoritka dobře zregenerovala po čtvrtečním superobřím slalomu, ve kterém ji jen těsně unikla první medaile ze šampionátu. Sobotní sjezd je možné sledovat na ČT sport, přímý přenos začíná v 10:35. 

Témata: Ester Ledecká Lyžování