David Pastrňák: Řádí na ledě i v osobním životě!

David Pastrňák 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. února 2021 12:30

Na Davida Pastrňáka můžeme být v Česku právem hrdí za to, jak zemi reprezentuje v zámořské NHL. Úspěšnému útočníkovi se však nedaří jen na ledě, ale také v osobním životě. Na co se těší?

David Pastrňák sice v úvodu probíhající sezóny NHL na ledě chyběl kvůli rekonvalescenci po zranění, na kluziště ale vtrhl jako uragán. Po pomalejším rozjezdu, kdy si ve svém úvodním utkání připsal pouze jednu asistenci, se opravdu rozjel.

V následujícím zápase s Washingtonem již zaznamenal první dvě branky v novém ročníku slavné zámořské soutěže. V mači s Philadelphií pak přidal čtyři body za tři góly a jednu asistenci. Za tři utkání tak nasbíral již sedm kanadských bodů.

Rodák z Havířova tak potvrdil, že patří mezi nejlepší české hokejisty současnosti, ostatně za rok 2020 byl vyhlášen českým Sportovcem roku. K současné formě jistě přispívá i uspořádaný osobní život.

Jak vás stars24.cz informoval, počátkem ledna oznámila jeho švédská partnerka Rebecca, že je těhotná. Pár se těší na chlapečka, který se jistě jednoho dne potatí.

Témata: David Pastrňák