Ester Ledecká zase ohromila svět! 24 hodin po hrozivém pádu...

Ester Ledecká 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. ledna 2021 14:04

Ester Ledecká už tolikrát ohromila svět a daří se jí to neustále, i když tentokrát by se bez toho asi klidně obešla. Jen obdiv si zaslouží to, jak se za pouhých 24 hodin od hrozivě vypadajícího pádu dokázala sebrat.

Ester Ledecká o víkendu opět přesvědčila všechny fanoušky, jak výjimečnou sportovkyní je. Ani hrozivě vypadající pád ji totiž nezastavil, dvojnásobná olympijská medailistka navíc bere celou záležitost s humorem.

Nebojácná lyžařka měla v sobotním sjezdu dobře nakročeno, na několika mezičasech byla ve vedení, jenže pak nezvolila v jedné ze zatáček dobrou stopu a skončila v síti. Ze strašlivého karambolu vyvázla "jen" se šrámy v obličeji. Není proto divu, že se teď do kamer neusmívá.

Den po těžkém pádu ve sjezdu se Ester Ledecká postavila na start Super G a vedla si skvěle! Česká bojovnice dojela na těžké trati v Crans Montaně na 15. místě! pic.twitter.com/NeM1K1mws3

— SPORT INVEST (@SPORT_INVEST) January 24, 2021

Na instagramovém profilu se totiž pochlubila snímkem ze startu nedělního super-G, kde navzdory předchozím událostem nechyběla. "Ještě pár dní se radši budu fotit jen zezadu," vysvětlila Ester svým příznivcům.

Ledecká sice v závodě netriumfovala, přesto podala obdivuhodný výkon. "Den po těžkém pádu ve sjezdu se Ester Ledecká postavila na start Super G a vedla si skvěle! Česká bojovnice dojela na těžké trati v Crans Montaně na 15. místě!" pochlubila se výsledkem agentura Sport Invest.

Témata: Ester Ledecká Lyžování