Pi*a a č*ráci, nadával bratr Ester Ledecké. Pak přišel Záruba a takhle ho setřel!

Robert Záruba

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. února 2018 13:54

Zlatá medaile Ester Ledecké překvapila svět a Čechy nevyjímaje, o poznání více ale v některých kruzích zaujal její bratr, když nevybíravě zaútočil na Českou televizi. To si ale komentátorská legenda Robert Záruba nenechal líbit.

"Rád bych se sešel s tou p*čou, která rozhodla, že místo toho pustí hokej… smrt ČT," napsal na sociální síti bez obalu Jonáš Ledecký. Česká televize totiž místo jejího závodu vysílala hokejový zápas Česko – Kanada

Tím ale zdaleka neskončil. Podotkl, že se místo toho musel dívat na britskou televizi, a neodpustil si ani další vulgární komentář. "Za to, že to nedáváte v televizi, by vás měli ukřižovat, vy č*ráci" dodal následně bratr medailistky Ledecký.

Sportovní komentátor a legenda České televize Robert Záruba ale tvrdí, že jeho tým dělá maximum pro to, aby ukázali české sportovce a pokud možno živě. "Diváci sice mají nedůvěru, ale když to nejde, má to většinou racionální důvod. Nějaké omezení, které kvůli sublicenci teď máme, řekl pro iDnes komentátor.

Problém vidí v právech na vysílání. "My sami je nikdy nekupovali, protože bychom neměli šanci a nikdo by s námi nejednal. Dělala to EBU jako sdružení veřejnoprávních a některých soukromých televizí a ta teď prohrála soutěž o televizní práva na příští tři olympiády," dodává.

A co si myslí o vyjádření bratra Ledecké? "Promiňte, ale nerad bych debatu o fantastickém úspěchu Ester Ledecké snížil na tuto úroveň," uvedl suše.

Témata: Robert Záruba Jonáš Ledecký