Víme, kdo je nová přítelkyně sukničkáře Tigera Woodse!

Tiger Woods a Erica Herman

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

2. října 2017 19:38

Jednačtyřicetiletý sukničkář Tiger Woods, který je považován za jednoho z nejúspěšnějších golfistů všech dob, má novou známost. Kalifornský rodák, měl šest let za manželku překrásnou švédskou modelku Elin Nordegren, se kterou má dvě děti.

Jejich manželství ale narušily Woodsovy excesy, kdy například opilý nad ránem naboural sousedův hydrant svým autem, u kterého mu následně jeho bývalá žena rozmlátila okénka golfovou holí. Tento incident vyvolal u veřejnosti mnoho otázek, a tak se přišlo na to, že Woodsovi nejsou cizí například divoké večírky s prostitutkami, a že jeho role ideálního manžela byla pouhý klam.

Jeho popularita u fanoušků tak znenadání velmi poklesla, a tak se Woods uchýlil k záludné hře s médii a popíral, co se dalo. Po rozvodu s jeho ženou v roce 2010 ale vše přiznal, byť s dodatkem, že je profesionálním sportovcem, tudíž by jeho osobní život neměl být středem zájmu. Nadaný golfista si ale zřejmě neuvědomoval svou obrovskou popularitu díky jeho sportovním úspěchům, se kterou samozřejmě přichází i to, že je okolí denně na očích jeho celý život, a to včetně soukromí.

Jak to ale u napravených hříšníků bývá, s přibývajícím věkem se Woods poměrně uklidnil a jeho vztahy s bývalou ženou se o něco zlepšily. Momentálně je spatřován s manažerkou jedné ze svých restaurací, krásnou brunetkou Ericou Herman (33). Jako doprovod si vzal sportovec Ericu i na významnou golfovou událost President’s cup, kde se k sobě oba po celou dobu spokojeně tulili a přítomné fotoaparáty jim, zdá se, vůbec nevadily. Bude tedy krásný pár s výrazným výškovým rozdílem novým párem šoubyznysu?

Témata: Tiger Woods Erica Herman