Inspirujte se na dárky pro ženy. Překvapíte a uděláte radost

Ilustrační fotografie

Autor: stars24.cz

17. prosince 2021 4:50

PR článek - Překvapit ženu nějakým pěkným dárkem může být pořádně složité. Zejména muži se dokážou před narozeninami nebo Vánocemi s výběrem hodně potrápit. Protože dárek by měl být nejen originální, ale také skutečně potěšit a udělat radost. Zkuste tyhle tipy, které vám to usnadní.

Dekorace do domácnosti

Ženy jsou obvykle paní svého domu a rády jej krášlí různými způsoby. Mají rády originální dekorace a vylepšení, která jim bydlení zpříjemní. Nabídka je skutečně široká – od různých pomůcek do kuchyně, přes bytový textil až třeba po různé vychytávky. Zajímavým nápadem mohou být vyměnitelné nohy ke stolu. Díky tomu je možné získat pokaždé jiný jídelní stůl podle potřeb i podle aktuálního stylu jídelny či kuchyně. Ne všechny stoly to samozřejmě umožňují, ale pokud ten váš zrovna ano, je to skvělý nápad.

Podpořte ji k pohybu

Mnoho lidí během karantény a lockdownu zlenivělo. To je prostě fakt, který se táhne celou společností. Začít opět se sportem proto může být těžké, ale rozhodně se najde řada způsobů, jak tomu dopomoci. Není žádným tajemstvím, že ženy motivuje hezké nové sportovní oblečení, ale dobrou volbou může být také sportovní gymsack na záda na všechny nezbytnosti, které mohou být do posilovny potřeba. Na domácí cvičení je zase možné pořídit podložku na cvičení nebo různá závaží či cvičební gumy.

Oblečení se nikdy neztratí

Ženy milují oblečení. Rády si jej kupují, ale stejně rády jej i dostávají. Nemusíte se proto bát něco jim pořídit, pokud tedy znáte jejich velikost. A co by to mělo být? Samozřejmě můžete vsadit na luxusnější kousek v podobě kašmírové šály nebo třeba kožených rukavic, ale vedle nešlápnete ani s klasikou v podobě slušivého prádla. Pokud ji naopak chcete podpořit v odpočinku a relaxaci, nerozpakujte se pořídit i dámské tepláky nebo třeba celou sadu na domácí odpočinek.

Pro kreativní duši

Ženy jsou tvořivé bytosti, které stále rády zkouší něco nového. Oproti adrenalinovým zážitkům ale často preferují spíše klidné rukodělné činnosti, při kterým může vzniknout něco krásného a neotřelého. Existuje hned celá řada možnosti, jak jim toto dopřát. Nabízí se třeba poukaz na kreativní kurz, ale i sada na šití nebo malování. Moderní a velmi neotřelý dárek mohou představovat také lisy na textil. Díky nim si můžete sami doma potisknout textilní oděvy dle své libosti a svých nápadů. Není to zrovna levná záležitost, ale pokud tušíte, že by to skutečně mohlo potěšit, je to rozhodně ke zvážení.

Společná dovolená

Byť se to může jevit jako ohrané a nenápadité, pravdou je, že ženy, zejména pak maminky, často netouží po ničem jiném. Na chvíli prostě jen vypnout, nemyslet na děti ani na domácnost a užít si pohodu jen ve dvou nebo s kamarádkou. Možností je dnes celá řada a snadno můžete pořídit i voucher bez termínu, aby si mohla vybrat skutečně dle své libosti. Velmi oblíbené jsou apartmány Liptov v malebné oblasti západního Slovenska, kde najde vyžití skutečně každý ať už v zimě nebo v létě. Zvolit můžete i nějaké lázně nebo wellness hotel, kde se dá skutečně relaxovat a načerpat nová energie.

Kulturní zážitek

Podpořte kulturu, ale také udělejte radost ženě. Obvykle milují návštěvy divadel, koncertů nebo jiných společenských událostí. Když jim navíc přislíbíte, že půjdete s nimi, rozhodně budou nadšené. S výběrem si ale dejte záležet. Ne každé divadelní představení je skutečně dobré a zajímavé, a proto pečlivě čtěte recenze, anebo si nechte poradit od známých či kolegů. Trefou do černého může být klidně i balet, na který byste sami nikdy nešli, ale ženy jej obvykle z nějakého důvodu milují. Když se „obětujete“ a doprovodíte je, určitě vám tuto laskavost při nejbližší příležitosti vrátí.

Témata: pr článek Vánoce ženy