Šaty dělají člověka, aneb zabodujte na prvním rande

Šaty dělají člověka, aneb zabodujte na prvním rande 3

Autor: stars24.cz

12. srpna 2021 5:11

Komerční sdělení (stars24.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah).

Potkali jste se v kině, v parku nebo se už dlouhou dobu znáte, ale teprve nyní přeletěla jiskra? Ať už jste se svou lásku potkali kdekoliv nebo se znáte jakkoli dlouho, možná se právě nyní chystáte na vůbec první rande. A abyste zabodovali, je dobré se řádně vyfiknout. Jenže co na sebe?

Není tajemstvím, že šaty dělají člověka. Ať už si každý myslí, co chce, je to holý fakt a žádný nesmysl. První dojem se totiž utváří právě na základě toho, co máme oblečené. Jestli máme krásné, moderní oblečení nebo roztrhané, dva týdny nevyprané tričko, které zvláštně zapáchá. Udělejte proto dojem a dejte na naše rady!

Promyslete si barvu

Stejně jako znamení zvěrokruhu o nás mnoho prozradí, umí to také barvy. Bohužel se řada lidí nad barvami příliš nezamýšlí a často volí i takové kombinace, které jsou krokem vedle. Věděli jste, že třeba taková červená je vnímána jako sexy barva? Budí nejrozporuplnější emoce. V mužích budí vyzývavost až mírnou aroganci, tak opatrně s ní.

Zato žlutá je barvou optimistickou. Umí zlepšit náladu a podněcuje mozek k větší aktivitě. Ovšem i když se zdá být trefou do černého, pravdou je, že v mužích vzbuzuje spíše pocit sebestřednosti a namyšlenosti.

Proto raději volte zelenou, která je pohodovou, přátelskou barvou, která vyzařuje spíše sebevědomí či příjemnou změnu. A tou rozhodně v životě budoucího partnera či partnerky budete, nebo ne?

Pohodlí především

Většina žen (tedy především žen) se touží na první rande opravdu vyfiknout. Pánové jsou v tomto směru celkem flegmatičtí, berou to první, co je jim pohodlné. A dělají dobře. Právě pohodlí by mělo být na prvním místě. Pokud totiž obujete nepohodlné lodičky, vzadu si zavážete nepohodlný a zužující korzet a pánové sáhnou po košili, kvůli které nezvednou ani ruce, může to skončit jenom velkým průšvihem.

Ale pokud vsadíte na pohodlí (které dnes je převtěleno do mnoha moderních kousků oblečení), budete působit sebevědomě, budete sví a nebudete se naopak cítit v křečích.

Oblékněte se podle místa srazu

Při výběru pomůže jedno - vědět, kam máte namířeno. Je totiž logické, že do kina si nevezmete teplákovku a že na piknik nepůjdete v lodičkách. Pokud budete vědět, kde se máte sejít, na základě toho se obléknete.

Například pokud míříte do noblesní restaurace, dámy sáhnou po koktejlových šatech a lodičkách, pánové zase po kalhotách ke kotníkům a mokasínech. Ale pokud se míří jenom do kavárny na rohu ulice, kde jste se potkali, oblečení volíte méně elegantní. Dámy sáhnou po kalhotách, tričku a elegantních pantoflích, pánové zase sklouznou k jednobarevnému tričku, stylovým, leč mírně roztrhaných džínům a čistým, bílým teniskám.

Pozor na spodní prádlo

Co může dělat velkou neplechu je spodní prádlo. Dámy si musí dát pozor na to, aby barva jejich podprsenky odpovídala barvě jejich topu (to samé platí u kalhotek a kalhot), pánové zase aby jim trenýrky nevyčuhovaly z kalhot ven.

Bohužel nemluvíme pouze o scénách z amerických filmů, kde právě spodní prádlo zkazí rande, ale jedná se o reálné okamžiky, ke kterým bohužel dochází.

Stejně tak dochází k jedné nepříjemnosti, a sice k viditelným kruhům pod pažemi. A jelikož i to druhou polovičku zrovna neoslní, pod košili si vždycky oblékněte tričko stejné barvy. Tričko totiž zabrání tomu, že skvrny od potu půjdou vidět.

Témata: pr článek Lidé