Cleany.cz za vás vypere i vyčistí téměř cokoliv!

Cleany.cz 2

Autor: stars24.cz

31. července 2020 12:26

PR článek - Potřebujete vyprat hromadu oblečení po dovolené, záclony by taky snesly pračku a vlněný koberec na chatě už taky není, co býval? Jenomže, kde na to všechno vzít čas? Řešení vám nabízí český start up Cleany.cz. Všechno si u vás vyzvedne a v domluveném čase vrátí zpět čisté.

Je to opravdu tak jednoduché, stačí na webu Cleany.cz vybrat, co chcete vyčistit, říci, kdy si má kurýr zásilku vyzvednout a také kam a kdy ji má přivézt. Místo hledání vhodné čistírny pro daný kousek a složitého dopravování tam a zpátky si klidně můžete sednout doma a dát si kávu.

Generální úklid levou zadní

Kromě běžných čistírenských a prádelenských služeb vám dokáže Cleany.cz nabídnout i čištění a praní trochu speciálnějších kousků. S klidem se na ně můžete obrátit s požadavkem na čištění záclon či závěsů, které jsou často tak objemné a těžké, že si s nimi běžné domácí pračky neporadí. Stejně tak si poradí i s potahy na pohovky a nejrůznějšími typy přehozů.

Odborné čištění u profesionálů vám dokáží zařídit i pro čištění vlněných koberců, které potřebují opravdu speciální péči, kterou jim doma poskytnout nemůžete.

Připravte se na příchod nového člena rodiny

Na Cleany.cz se můžete obrátit i v případě, že čekáte přírůstek do rodiny a potřebujete vyprat celou výbavičku pro miminko. Jejich služby vám přijdou vhod i ve chvíli, kdy už si svého potomka přivezete domů. Abyste se mu mohla maximálně věnovat a nemusela se zabývat praním a žehlením plenek nebo oblečků, stačí si na pomoc zavolat profíky. Ti už si poradí se všemi skvrnami, které dokáže vaše ratolest vyrobit. Navíc si můžete být jisti, že se oblečení pro vaše dítě vrátí 100% čisté.

Třídění nechte na profesionálech

Jednou z dalších velmi oblíbených služeb, kterou český strat up nabízí je „Prádelní koš“. Kouzlo této služby je v tom, že je zcela jedno, co do koše dáte, podstatné je, kolik koš váží. Vybrat si můžete mezi 10, 20 a 30 kilogramy. Často tuto službu využívají lidé během stěhování nebo po dovolené, kdy potřebují vybrat větší množství oblečení a nechtějí ho třídit. I v případě prádelního koše se můžete těšit na rychlé předání zakázky i na to, že prádlo se vám vrátí voňavé a vyžehlené.

Outdoorové vybavení pošlete do čistírny

Teplé počasí láká do přírody a přímo vybízí ke kempování. A k tomu je potřeba mít všechny věci v pořádku. V čistém a voňavém spacáku se vám bude spát jako v peřince, tak mu dopřejte pořádnou péči, kterou si za své služby zaslouží. Ve vaší automatické pračce by se mu asi moc nelíbilo, a to bez ohledu na to, jestli je péřový nebo syntetický. Spacák zkrátka potřebuje při praní hodně prostoru, a ten mu v čistírně rozhodně poskytnou. Když už tam budete posílat spacák, přidejte i batoh, ať máte všechno připravené na příští výpravu do přírody.

Cleany.cz nabízí také členství v klubu, které vám zajistí zajímavé výhody. Jednu dostanete hned na začátku – 100 Kč na první praní. Kromě toho budete i dostávat zajímavé tipy, které vám pomohou v péči o váš šatník, aby vám dlouho vydržel v perfektním stavu.

Témata: pr článek Cleany.cz