Interiér i vybavení domu či bytu v moderním stylu. Jaké jsou TOP trendy?

Interiér i vybavení domu či bytu v moderním stylu. Jaké jsou TOP trendy?

Autor: stars24.cz

17. března 2020 17:05

PR článek - Bylo vždy vaším snem zařídit si interiér podle nejnovějších trendů? Potom byste určitě neměli přehlédnout náš článek, kde se podíváme na to, co v interiérovém designu a vybavení bytu aktuálně letí. Je to jednak používání luxusních přírodních materiálů, ale také kvalitních bytových doplňků. Kvalita je často to hlavní, co rozhoduje o tom, jaký výsledný dojem z interiéru budete mít. Můžete dokonce popustit uzdu své fantazii a nechat projevit svou vlastní kreativitu. Podíváme se rovněž na to, jaké přístroje nesmí v moderním interiéru chybět a stávají se v bydlení 21. století pomalu jeho nedílnou součástí.

Pro luxusně vyhlížející interiér

Opravdu obrovským trendem poslední doby je využívání přírodních materiálů. Ty vždy působí velmi hodnotně a luxusně. Aktuálně se v tak prosazuje používání přírodního kamene, jako je travertin. Nádherný travertinový obklad se může snadno stát součástí také toho vašeho interiéru. Jeho využití je zejména pro:

Obložení krbu Obložení stěn Obklad v kuchyni

Drtivá většina zákazníků si ho žádá skutečně právě pro luxusní vzhled. Nikdy nebude působit levně a může se snadno stát vyjádřením vašeho společenského statusu. Využívat můžete jak velkoformátových obkladů, tak ručně vyráběných lepených mozaik. Kromě toho nemusí skončit pouze u interiéru, ale díky vysoké odolnosti a mrazuvzdornosti lze toto řešení využívat rovněž v exteriérech.

Praktická a luxusní interiérová řešení

V interiérech také využíváme celou řadu funkčních prvků, které tady nejsou pouze pro potěchu našeho oka, ale také pro zvýšení komfortu užívání. Jsou to například systémy stínění do oken, kde jsou velice oblíbené žaluzie. V případě žaluzií rozhodně stojí za to před jejich pořízením dvakrát přemýšlet. A to zejména z toho důvodu, že máte na výběr hned několik druhů. Patří mezi ně:

Vnitřní žaluzie Venkovní žaluzie

Vnitřní žaluzie jsou klasickým zástupcem, které si ještě můžeme dále rozdělit na žaluzie s horizontálními lamelami, které se instalují přímo na rám okna, a na žaluzie vertikální. Klasické žaluzie na rám jsou jedním z nejjednodušších řešení, ale mají také své nevýhody. Je to třeba skutečnost, že zejména na jižní straně v létě působí jako radiátor, nahřívá je slunce a zvyšují nám teplotu v interiéru. O něco stylovějším řešením mohou být žaluzie vertikální, které se mohou stát velice zajímavým interiérovým doplňkem.

Pokud však chcete vsadit na řešení, které je skutečně maximálně moderní a komfortní, je tím řešením instalace venkovních žaluzií. Tyto systémy dokonce mohou plnit roli bezpečnostní, ale naprosto každý si oblíbí jejich možnost ovládat je automaticky elektromotorem.

Moderní umění a vaše kreativita

Součástí každého interiéru musí být také něco, co mu dodá určitou duši. Skvělým řešením je zvolit moderní umění. Pokud si pověsíte na stěnu moderní obraz, váš interiér to okamžitě pozvedne. Zapomeňte na nešvar a přežitek v podobě vystavování fotek z dovolené v obývacím pokoji, jakákoliv návštěva k vám přijde, vězte, že nikdo nestojí o to prohlížet si vás v plavkách. Na tyto osobní fotky jsou určeny naprosto jiné prostory. Důležité je, aby především společenské místnosti byly příjemným prostředím pro trávení volného času a relaxaci.

Chcete-li mít vybavení bytu skutečně originální, takové, které nemá nikdo jiný, nechte projevit svou vlastní kreativitu. To vám dnes umožní moderní technologie, jako je třeba praktický termolis na potisk. S ním lze provádět potisk na textilie i celou řadu dalších materiálů.

Kávičku?

Nedílnou součástí moderní domácnosti jsou také moderní spotřebiče. Všichni jsme si už běžně zvykli na využívání myčky, sušičky či čehokoliv jiného, co nám usnadňuje domácí práce. Co takhle ale něco, co bude zdrojem vaší malé soukromé radosti každý den. Nechte se hýčkat a kupte si vhodný kávovar, který může být krásným designovým kouskem i u vás doma. Každý den s ním potěšíte sebe a kdykoliv také vaše přátele. Vychutnejte si kávu jako praví Italové!

Témata: pr článek Bydlení