Chystáte se na důležitou obchodní schůzku? Nesmí chybět stylové doplňky!

Podnikatelé, ilustrační foto

Autor: stars24.cz

9. srpna 2019 11:23

Doba si to zkrátka žádá. A po ženách dvojnásob. Pokud nechceme být zcela mimo společenské dění, je potřeba neustále sledovat módní trendy, abychom někde nepůsobili poněkud nepatřičně. O to více je nutné na to klást důraz, pokud se chystáme na večírek, do luxusní restaurace, nebo zkrátka na libovolnou společenskou akci, kde se vyžaduje, či spíše přirozeně očekává, určitá společenská úroveň. (PR článek)

Vžijte se nyní do role manažerky nadnárodní společnosti a zkusme si takovou situaci představit třeba na příkladu důležité služební cesty na západ Slovenska. Jen vy, krásná země, klíčová obchodní schůzka. Co vám nesmí chybět?

Když přicestujete

Na jakoukoliv obchodní schůzku je ideální přicestovat aspoň den dopředu, abyste byli samozřejmě dostatečně odpočatí a mohli podat odpovídající výkon. Vaše první kroky pochopitelně povedou do patřičně vybaveného hotelu, který vám zajistí třeba komfortní ubytování v Žilině se všemi myslitelnými službami, které lze od hotelového resortu na úrovni očekávat. V hotelu Galileo se nemusíte omezovat pouze na standardní ubytovací kapacity, ale jistě s úlevou využijete nabídky:

Luxusních pokojů Apartmánů

První varianta jsou nadstandardně vybavené dvoulůžkové pokoje s extra prostorem navíc, aby se vám v noci dobře dýchalo. Načerpat energii na následující den můžete také ve velkoryse vybavených apartmánech. Na obchodní schůzce je však potřeba udělat dojem a zároveň ukázat, že nic nedáte zadarmo. A tak ještě než ulehnete, musíte si něco zařídit.

Kožené doplňky nikdy nezklamou

Možná si řeknete, že doplněk pouze doplňuje, proto není zase tak důležitý. Opak je ale pravdou. Módní doplňky jsou často třešničkou na celém outfitu, dokáží jej zvýraznit a patřičně vyšperkovat. Správně zvolené doplňky také podtrhnou vaši ženskost a zvýrazní vaši štíhlou postavu. Rozhodně si nezapomeňte koupit dámský opasek z pravé kůže, který seženete v mnoha stylech a barvách a sladíte jej prakticky s jakýmkoliv lookem. Opasek vám vykouzlí nádherně štíhlý pas. Můžete zvolit výrazný široký opasek k velmi pěknému byznysovému kostýmku, se kterým ukážete, že není radno si s vámi zahrávat. Asertivita z vás bude přímo vyzařovat.

Opasek je vcelku klasickým doplňkem, který opomene jen málo žen. Mnohem více by se však mělo využívat potenciálu náramku. Pěkné kožené náramky totiž ukáží váš temperament, tolik důležitý při vyjednávání. Samozřejmě to nepřehánějte a vyhněte se divokým stylům, vždy je potřeba v oblékání znát míru. Není účelem obchodního partnera zastrašit.

Kabelky? Kabelky!

Mezi typicky dámské kožené doplňky lze bezesporu zařadit také stylové kožené kabelky. Ty jsou samozřejmě ženskou nezbytností pro všechny každodenní i výjimečné příležitosti. Na obchodní schůzku volte hlavně praktické kožené kabelky, kde vždy najdete při ruce vše potřebné. Pokud chcete být skutečně top, zaměřte se na:

Italské kožené kabelky Kvalitu kůže

Jedno v podstatě doplňuje druhé. Jemná italská kůže je pověstná po celém světě a design italských módních návrhářů je vždy zaručeně stylový a trendy. Na obchodní schůzku volte raději decentnější vzhled, který ladí k byznysovému dress code, ale hlavně vždy slaďte barvy.

Je tady ještě něco?

Nepostradatelnou pomůckou každého nepostradatelného manažera je dnes samozřejmě nezbytný smartphone. Takže ano, na něco jsme přece jen ještě zapomněli. Elektronika dnes totiž sama o sobě představuje módní doplněk. Proto dbejte také na to, jakým mobilním telefonem se prezentujete. Určitě to chce něco stylového, třeba některý moderní Huawei s krásným štíhlým designem a velkým bezrámečkovým displejem, které aktuálně letí. Elektroniky si asi na obchodní schůzce ale všimnou především muži. Pokud bude vaším protějškem také žena, pravděpodobně vám přísným okem zhodnotí spíše kabelku.

Témata: podnikatelé pr článek