Paroubek oficiálně ukázal novou přítelkyni!

Jirka Paroubek ukázal novou přítelkyni 5

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

15. září 2017 21:16

Na narozeninách hudebníka Františka Janečka se to známými osobnostmi jen hemžilo. Největší atrakcí byl ale zřejmě expremiér Jiří Paroubek (65), který se konečně veřejně přiznal ke své nové přítelkyni. Je jí ekonomka a bývala předsedkyně ČSSD Gabriela Kalábková (41).

S Paroubkem se znají už dlouho a oba potvrdili, že vzájemné sympatie mezi nimi byla od samého začátku. 

Bývalý předseda vlády má za sebou již dvě nepovedená manželství. První manželku Zuzanu (60) si vzal už v roce 1979. Po skoro třiceti letech se ale rozvedl kvůli své další, výrazně mladší, ženě Petře (44). Ani s tou mu však manželské soužití nevyšlo a za velmi podivných okolností se s Petrou letos v únoru rozešli.

Jejich dramatický rozchod sledovala média a i díky nim se zjistilo, kam vlastně Petra s jejich dcerou Margaritou (7) a dvěma psy utekla. Měla si pronajmout malý byt v Praze a odmítat komunikovat jinak než prostřednictvím svých právníků. Petra dokonce poslala manželovi dopis s vysvětlením, proč se k útěku od něj uchýlila. Expremiér však celou jejich soukromou korespondenci zveřejnil a dal k dispozici médiím. Za tento krok byl veřejností velmi kritizován, a později také za to, že vyšel najevo zdravotní stav Petry. Za mrtvici, kterou před dvěma lety dostala, údajně kvůli tlaku, psychickému vydírání a stresování mohl právě Paroubek. Momentálně jsou v rozvodovém řízení.

O své nové přítelkyni Gábině Paroubek tvrdí, že je neobyčejně klidná. Na to, že ještě před pár týdny nový vztah zapíral, se expremiér o své nové lásce celkem rozpovídal. Tvrzení o předešlých sympatiích totiž také vyšlo z jeho úst. Gábina na Paroubkovi zase oceňuje to, že je prý pozorný a umí naslouchat. Doufáme, že pokud tento románek povede k manželství, bude už trvalé.

Témata: Jiří Paroubek Gabriela Kalábková Felix Slováček