Prezident Zeman: PRVNÍ FOTO po propuštění z nemocnice a jedovatý útok!

Miloš Zeman po propuštění z nemocnice přijal ministryni financí Alenu Schillerovou.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. září 2021 17:00

Po více než týdnu se dnes prezident Miloš Zeman vrátil do práce, předchozí dny strávil kvůli vyčerpání a dehydrataci v nemocnici. Hlava státu si po propuštění neodpustila jedovatý útok vůči novinářům.

Jak bylo avizováno, prezident Zeman se dnes vrátil k pracovním povinnostem. Teprve dopoledne byl přitom propuštěn z pražské Ústřední vojenské nemocnice. 

Jejím pracovníkům v čele s profesorem Miroslavem Zavoralem poděkoval za vynikající péči. Zároveň si neodpustil výtku na adresu médií, která hradní kancelář kritizovala za nedostatečné informování o zdravotním stavu hlavy státu.

"Prezident republiky se pousmál nad hloupostí některých novinářů, kteří se domnívali, že zpráva o zdravotním stavu se publikuje v okamžiku nástupu do nemocnice. Ve skutečnosti k vydání této zprávy je nezbytná celá řada vyšetření trvajících několik dní," uvedl na webu mluvčí Jiří Ovčáček.

Zároveň se na sociálních sítích objevila první fotografie od Zemanova propuštění z nemocnice. Pořízena byla během jednání s ministryní financí Alenou Schillerovou (za ANO). 

Témata: Miloš Zeman