Ministryně Maláčová má covid: Promluvila o testech i příznacích nemoci!

Jana Maláčová (ČSSD)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. března 2021 12:30

Koronavirová epidemie se v Česku sice zdá být lehce na ústupu, stále však přibývají tisíce případů denně. Nově se infekce potvrdila také u jedné výrazné členky vlády. Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová o tom informovala na twitteru.

„Tak už mě to taky dostihlo. Mám Covid-19, včerejší test mi vyšel pozitivní. Mám mírné příznaky respiračního onemocnění a budu minimálně 14 dní v izolaci,“ uvedla Maláčová na zmíněné sociální síti.

Tak už mě to taky dostihlo. Mám Covid-19, včerejší test mi vyšel pozitivní. Mám mírné příznaky respiračního onemocnění a budu minimálně 14 dní v izolaci.

— Jana Maláčová (@JMalacova) March 30, 2021

ČSSD, jejíž zástupkyní v rámci kabinetu je, včera shodou okolností spustila kampaň s příznačným názvem „Co bude po covidu“. Své myšlenky formulovala také ministryně práce a sociálních věcí.

„Jako stát se musíme dát zase dohromady. Ale není možné, aby účet za pandemii zaplatili jen řadoví zaměstnanci, rodiny s dětmi a drobní živnostníci!“ napsala Maláčová na facebookovém profilu.

Za rok trvání epidemie není Maláčová prvním politikem, který se nakazil koronavirem. Bohužel, před časem dokonce infekci podlehl jeden z poslanců, a to Jiří Ventruba, který zastupoval v parlamentu ODS.

Témata: Jana Maláčová (ČSSD) Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)