Babiš šokoval: Končím! Bude se mi stýskat... vzkázal voličům

Andrej Babiš a Monika Babišová 9

Autor: Hrušková, stars24.cz

30. března 2018 15:30

Andrej Babiš má v poslední době mnoho práce. Je přepracovaný? Včera šokoval své příznivce. Na Facebooku zveřejnil toto video...

Jeho video začíná slovy: „Čau lidi, tak já jdu, jo jo, je to fakt, jdu, balím, nějaký čas se neuvidíme a mě se bude po vás strašně stejskat. Tak co, jdete slavit? Dělám si legraci, ha ha ha, jsou Velikonoce, takže jdu s rodinou k moři za teplem,“ uvedl na své sociální síti.

Andrej Babiš poslední dobou jedná stále o nové vládě. Tento proces není přerušen ani během Velikonoc, ovšem předseda strany ANO potřeboval dovolenou a čas jen s jeho nejbližšími. Vybrali si Kanárské ostrovy, kde je krásně teplo, a tak mohli uniknout nekončící zimě v České republice.

Babiš se na dovolené má opravdu královsky. Deníku Blesk prozradil, co ho čekalo po příletu na ostrov Tenerife. „Včera pozdě v noci jsme přistáli na Tenerife na Kanárech, přátelé nás přivítali večeří v jedenáct v noci. A to jsem chtěl začít konečně hubnout,“ sdělil.

Andrej Babiš v nynější době stále jedná o nové vládě. Jeden návrh strana ANO již podala na koalici se stranami Úsvit a KSČM, ta se bohužel nesetkala s úspěchem a strana ANO musela podat nový návrh. Nyní se jedná o možnosti koalice se stranou ČSSD a podporou KSČM. Uvidíme tedy, jestli tento návrh dostane zelenou.

Témata: Andrej Babiš