Co se stalo ve volebním štábu Zemana? Byl to pokus o vraždu?

Milan Rokytka

Autor: stars24.cz

11. února 2018 19:26

Milan Rokytka vešel ve známost zejména díky svému kolapsu ve volebním štábu Miloše Zemana. Od začátku odmítá, že by jej zmohla přemíra alkoholu a sám nabízí různé alternativní teorie, jak že to s jeho kolapsem vlastně bylo. Teď přišel s dalším tvrzením – byl otráven potratovými pilulkami.

Na stránkách Týdeníku občanské právo, s nímž je Rokytka úzce spojen, se objevil článek obsahující Rokytkovu verzi událostí z volební soboty. Autor (jímž je možná osobně Rokytka) v něm přichází se zajímavými závěry. Článek začíná pojednáním o potratových pilulkách.

„Tyto pilulky u sebe rády nosí zejména bisexuální příslušnice pražské kavárny, které po pohlavním styku (většinou v opilosti či pod drogami) s kavárníkem, který je "baví" a tak mu "dají",  občas nechtěně otěhotní, což řeší operativně právě potratovými pilulkami.“ píše autor v úvodu.

Článek rovněž navozuje dojem, že měl být Rokytka těmito pilulkami „otráven“ ve štábu Jiřího Drahoše. Ihned po svém příchodu do Kongresového centra se prý setkal s „příslušnicemi pražské kavárny“. „Válely se tam po zemi obklopeny notebooky a kamarády. Ptal jsem se, zda je vedle volno k sledování projevu pana prezidenta, přezdívaného jimi Ovar a jedna z údajných novinářek mi odsekla, že tady je to Českého rozhlasu.“ popisuje Rokytka.

„Tak jsem položil sklenku na malý parapet v sále a odskočil si na WC. Když jsem se vrátil, byla už zaujata počítačem, takže jsem si stoupl vedle a sledoval projev s tiskovou konferencí a roztržitě si usrkl ze skleničky, což byla zřejmě fatální chyba. Jak mne informovala snoubenka přicházející z KCP, to je základní chyba na akci s pražskou kavárnou. Poslal jsem ji kamsi, ať není paranoidní.“ uvedl Rokytka.

Ten přidal i osobitý a místy svérázný popis událostí, jež následovaly po příjezdu záchranářů a jeho transportu do nemocnice. „Pak už si téměř nic nepamatuji, měl jsem asi mimotělní zážitky, jen si pamatuji, jak záchranářům říkám, aby mi neukradli brýle, jako posledně po útoku na hlavu a odcizení mobilu v centru Prahy, že byly drahé a pak, jak se mne v nemocnici lékař ptá, zda jsem volil Ovara, že on má děti a chce, aby byly šťastné, protestoval jsem proti nevhodné otázce, volby jsou tajné a také proti tlaku v análu, kam mi cosi teklo a pak jsem se probral až na Bulovce, kde je za korupci stíhaná ředitelka.“

Témata: Milan Rokytka Miloš Zeman prezidentské volby 2018