Lékař sestřelil Zemana: Je duševně nemocný, spustil! A to byl jen začátek...

Miloš Zeman jen těsně vyhrál prezidentské volby 2018

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. února 2018 12:28

Otázka zdraví Miloše Zemana byla jedním z velkých témat nedávno skončené volební kampaně. Své si k tomu teď řekl i klinický psycholog Bohumil Sláma. „Nemocná společnost si zvolila mocného nemocného vůdce.“ píše mimo jiné na svém blogu.

Sláma na svém blogu píše, že Zeman je na tom špatně. „Prezidentská volební kampaň sice vyzněla, že Zeman je v „pořádku“, avšak byl to jen výsledek masivní, sofistikované, demagogické a lživé manipulace se skutečností. Zeman netrpí jen neuropatií dolních končetin, ale též retinopatií, „patií“ mozku a i laikům patrnou degradací osobnosti.".

Bývalý soudní znalec v oboru psychologie také tvrdí, že prezidentovi lékaři o jeho potížích moc dobře vědí. „Jeho lékařský tým a všichni, kdo jsou s ním „za oponou“ v těsném každodenním kontaktu, vědomě lhali, tj. Podváděli. Není též pravda, že odborníci by se neměli, pokud se nejedná o jejich klienty či pacienty, k veřejně působícím lidem (nezkresleně) vyjadřovat, ale je tomu naopak, mělo by to být jejich morální povinností.Je mi proto líto, že řada ostatních odborných lékařů a psychologů mlčela a zavinila tím, že Zeman byl znovu zvolen.“ píše Sláma.

Zemanovy nemoci jsou navíc podle něj na první pohled patrné. „Trvám na tom, že Zeman je tělesně nemocný a duševně narušený člověk. Není proto schopen řádně vést stát, o souladu s dobrými mravy nemluvě.Jak tomu bývá, dříve nebo později se ukáže, kdo měl pravdu.“ myslí si Sláma.

Témata: Miloš Zeman