Ministr Petříček účastníkem tragické nehody: Taxikář zemřel!

Tomáš Petříček 2

Autor: stars24.cz, ČTK

6. května 2020 13:57 | Aktualizováno: 6. května 2020 19:35

Ministr zahraničí Tomáš Petříček (ČSSD) byl v noci na dnešek účastníkem dopravní nehody, při které zemřel řidič vozu taxi, kterým politik jel. Šéf diplomacie má být v pořádku, k nárazu došlo v nízké rychlosti.

Vozidlo taxi, které v noci vezlo ministra zahraničí Tomáše Petříčka (ČSSD), havarovalo v pražských Nuslích, kde šéf české diplomacie bydlí. Server Blesk.cz uvedl, že ministr je podle dostupných informací v pořádku, řidiče se ale záchranářům nepodařilo oživit.

Za nehodu mohou podle serveru zřejmě zdravotní obtíže dvaašedesátiletého taxikáře. Černínský palác chystá k incidentu oficiální vyjádření.

Řidič při nehodě v Nuselské ulici narazil podle Blesku v nízké rychlosti do zaparkovaného auta. Oživit se ho marně snažili policisté i záchranáři. "Snažili se ho resuscitovat, bohužel neúspěšně," uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová serveru řekla, že zdravotníci o život řidiče bojovali 30 minut, muž ale zemřel. Okolnosti dopravní nehody policisté vyšetřují.

Témata: Tomáš Petříček Dopravní nehody Taxi