Topolánek varuje Babiše. Za posledních 16 let dopadl blbě každý premiér, přidal se Kalousek!

Mirek Topolánek

Autor: Dita Svobodová, stars24.cz

1. února 2018 10:16

Neúspěšný prezidentský kandidát a bývalý premiér za ODS Mirek Topolánek poslal "přátelskou radu" současnému premiérovi Andreji Babišovi. Upozornil ho, aby se staral o domácí politiku a ne o tu zahraniční, protože jinak by se mu to mohlo vymstít. Dodal, že to zná na vlastní kůži.

„Varování pro Andreje Babiše: premiér, kterého začne zahraniční politika bavit výrazně víc, než ta domácí, zpravidla dopadne blbě,“ vzkázal Topolánek Babišovi, který v posledních dnech jednal v Bruselu se špičkami Evropské unie. „Něco o tom vím,“ dodal Topolánek.

Za posledních 16 let dopadl blbě každý premiér, ať už ho bavilo cokoliv. Něco o tom vim.

— Miroslav Kalousek (@kalousekm) 31. ledna 2018

Slov, která Topolánek zveřejnil na twitteru, si všiml i někdejší ministr financí a bývalý předseda TOP 09 Miroslav Kalousek. „Za posledních 16 let dopadl blbě každý premiér, ať už ho bavilo cokoliv. Něco o tom vím,“ přisadil si Kalousek.

Následně svá slova ještě poopravil. „Já myslel premiéry. Ne Zemanovu loutku,“ dodal v narážce na premiéra Jiřího Rusnoka, který od června 2013 do ledna 2014 vedl úřednickou vládu bez důvěry jmenovanou prezidentem Milošem Zemanem.

Témata: Mirek Topolánek Andrej Babiš Miroslav Kalousek