Mynářova krasavice: Kde k ní kancléř přišel a proč byla moderátorka Zemanovým hostem?

Alexandra Mynářová ve volebním štábu Zemana rozhodně nebyla pracovně

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. ledna 2018 18:30

Bývalá moderátorka Studia 6 České televize a nynější spolupracovnice televize Barrandov Alexandra Mynářová se proti své vůli stala hvězdou voleb. Ač by měla být jako novinářka zcela nestranná, objevila se po boku Miloše Zemana při jeho děkovné řeči po oznámení výsledků prezidentských voleb.

Alexandra Mynářová, dříve Nosková, je od roku 2015 ženou hradního kancléře Vratislava Mynáře. Vídat se ale začali už dříve, v době, kdy měl kancléř svou první manželku. Provalené nevěra ale zřejmě stála jeho manželství a ji práci moderátorky.

Rodičovský pár se svou láskou k Zemanovi nijak netají, ostatně právě on byl Mynářovi před třemi lety za svědka. Vzhledem k tomu a k Mynářově práci je tedy pochopitelné, že se na vítězném pódiu objevil i s prezidentem.

Kromě Jaromíra Soukupa byla na pódiu s vítězem voleb i moderátorka televize Barrandov Alexandra Mynářová. Zajímalo nás, jak se její otevřená politická podpora shoduje s prací moderátorky pořadu, ve kterém zpovídá i významné politiky. Více dnes hned po zprávách ve 22:00 na ČT24. pic.twitter.com/WNwgz4cJRl

— Newsroom ČT24 (@NewsroomCT24) 28. ledna 2018

Co tam ale dělala Mynářová je předmětem dohadů. Původně gymnastka, poté novinářka by měla vzhledem ke svému povolání zachovávat nestrannost. Při Zemanově projevu ale doslova tála, pohrávala si s mobilem nebo zaujatě sledovala prezidentský pár s patřičnou hrdostí.

O tom, proč byla ve volebním štábu, ale mluvit nechtěla. Stejně, jako se ani jednomu z páru nechce prozrazovat detaily ze svého soukromí. Mynářová pouze dříve přiznala, že se oba potkali v její bývalé práci, tedy v České televizi, kam přišel kancléř na rozhovor.

Následně ji pozval ven a musel se hodně ohánět, aby tehdejší moderátorku ulovil. Snažila se mu totiž vysvětlit, že kombinace jejich povolání není tím nejlepším pro společnost. Jak vidět, nepovedlo se. Tedy v jejich případě spíše povedlo.

Témata: Alexandra Mynářová Vratislav Mynář Miloš Zeman prezidentské volby 2018