Letní počasí o víkendu? OCHLADÍ SE!

Letní počasí

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. června 2021 7:04

Během víkendu nás čeká ochlazení. Dnes a zítra sice teploty porostou k téměř třicítce, v neděli ale začnou klesat. Vyplývá to z předpovědi ČHMÚ.cz.

Předpověď na pátek:Většinou oblačno, ráno ojediněle mlhy. Ojediněle, odpoledne místy přeháňky nebo bouřky. Večer ubývání srážek a částečně i oblačnosti. Nejvyšší denní teploty 22 až 26 °C, v 1000 m na horách kolem 18 °C. Slabý, přes den mírný severozápadní až severní vítr 2 až 6 m/s, v bouřkách přechodně zesílí.

Předpověď na sobotu:Oblačno až polojasno. Od severozápadu přechodně až zataženo, na většině území s přeháňkami, místy s bouřkami. Nejnižší noční teploty 15 až 11 °C. Nejvyšší denní teploty 23 až 27 °C. Slabý, postupně mírný západní až severozápadní vítr 3 až 7 m/s.

Předpověď na neděli:Polojasno až oblačno, na severu a severovýchodě zpočátku ojediněle přeháňky. Během dne od jihozápadu postupně až jasno. Nejnižší noční teploty 13 až 9 °C. Nejvyšší denní teploty 17 až 21 °C. Mírný, postupně čerstvý severozápadní vítr 4 až 9 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s bude později odpoledne od západu slábnout.

Témata: Počasí Léto