Příští týden se prudce ochladí! Teploty klesnou na 12 stupňů!

Počasí

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. září 2019 6:00 | Aktualizováno: 13. září 2019 23:44

POČASÍ NA VÍKEND, POČASÍ NA PŘÍŠTÍ TÝDEN - Po teplém září přijde do Česka příští týden ochlazení. Noční teploty klesnou opět až na tři stupně, denní teploty se ale také prudce propadnou, a to až na 12 stupňů!

Zatímco počasí o víkendu bude poměrně proměnlivé, na počátku příštího týdne se opět oteplí. Následně ale teploty prudce klesnou. Vyplývá to z přehledu počasí, který zveřejnil Český hydrometeorologický ústav.

Předpověď na sobotu:Zpočátku oblačno a ojediněle slabý déšť. Během dne od severu ubývání oblačnosti na polojasno až skoro jasno. Nejnižší noční teploty 15 až 11 °C, na severu až 9 °C. Nejvyšší denní teploty 17 až 21 °C. Slabý severní vítr 1 až 4 m/s.

Předpověď na neděli:Jasno nebo skoro jasno, ráno ojediněle mlhy nebo nízká oblačnost. Nejnižší noční teploty 8 až 4 °C. Nejvyšší denní teploty 20 až 24 °C. Slabý západní vítr 1 až 4 m/s.

Předpověď na pondělí:Skoro jasno až polojasno, během dne od severu přibývání oblačnosti a později na severu místy občasný déšť. Ráno ojediněle mlhy nebo nízká oblačnost. Nejnižší noční teploty 11 až 7 °C. Nejvyšší denní teploty 22 až 26 °C. Slabý proměnlivý, během dne mírný západní vítr 2 až 5 m/s.

Předpověď na úterý:Zpočátku oblačno až zataženo a na většině území občasný déšť. Během dne od severozápadu proměnlivá oblačnost a místy přeháňky. Nejnižší noční teploty 13 až 9 °C. Nejvyšší denní teploty 15 až 19 °C, na jihovýchodě až 21 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 3 až 7 m/s.

Vyhlídka počasí od středy do pátku:Oblačno, přechodně až polojasno a místy přeháňky, na hřebenech hor na severu i smíšené. Nejnižší noční teploty 8 až 3 °C. Nejvyšší denní teploty 12 až 17 °C.

Témata: Počasí