Policie už ví, jak zemřela žena, která zmizela na Žižkově!

Policie ČR, ilustrační fotografie

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. dubna 2019 12:19

Policisté dnes předběžně vyloučili, že se na smrti Slovenky Zuzany, která o víkendu zmizela na pražském Žižkově, podílela další osoba. Pro kriminalisty však práce zdaleka nekončí, v případu totiž nadále zbývá celá řada nezodpovězených otázek.

Případ záhadného zmizení sedmatřicetileté ženy ze Slovenska včera došel k tragickému konci. Zuzanu, která v Praze žila s manželem a dvěma malými dětmi, našli policisté včera dopoledne v Šáreckém údolí bez známek života.

Vyšetřování na místě trvalo podle informací Blesku dlouhých šest hodin. U nádrže Džbán se objevil i legendární vyšetřoval Jan Štoček, který se v minulosti zabýval případy orlických vražd. Tentokrát však podle všeho o trestný čin nešlo.

Policisté totiž dnes ráno potvrdili, že kriminalisté předběžně vyloučili cizí zavinění na smrti ženy. Nařídili však zdravotní pitvu, která má ukázat, zdali sedmatřicetileté Slovence něco nebylo. Podle Blesku však její rodina a přátelé tvrdí, že Zuzana žádnou nemocí, ani psychickou, netrpěla. „Byla to veselá, normální ženská,“ řekla Blesku jedna z jejích kamarádek.

Přesto zůstává smrt Zuzany velkou záhadou. Naposledy byla viděna v neděli před 18. hodinou na pražském Žižkově, pátrání bylo vyhlášeno následujícího dne. Její bezvládné tělo objevili policisté v relativně vzdáleném Šáreckém údolí až ve středu.

Zajímavá jsou i další fakta. Matka dvou dětí si nevzala telefon, možná proto, že z domu odešla jen na lekci jógy. U sebe však neměla ani doklady, které jí měly být odcizeny na nedávné služební cestě. Policisty tedy evidentně čeká ještě spousta práce při objasňování celého případu.

Témata: krimi Praha Policie ČR