V domově důchodců u Rokycan našli zavražděné manžele! Babičku a dědu prý zabil jejich vnuk!

Městský úřad Břasy na Rokycansku

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. února 2019 10:23

Plzeňští krajští kriminalisté prověřují násilný trestný čin, ke kterému došlo na Rokycansku. V domově pro seniory v obci Břasy byla nalezena dvě mrtvá těla!

Policie informovala, že 6. února 2019 po deváté hodině večer přijala oznámení o nálezu dvou osob bez známek života, které ležela v zařízení pro seniory v jedné obci na Rokycansku. Mělo by jít o manželský pár ve věku nad 70 let.

„Na místo ihned vyjeli policisté, případ si převzali krajští kriminalisté, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy a kteří prověřují veškeré skutečnosti související s tímto případem. Ještě v nočních hodinách se policistům podařilo zadržet podezřelou osobu,“ uvedla policejní mluvčí Pavla Burešová

„S ohledem na to, abychom neohrozili průběh trestního řízení, nebudeme prozatím k případu poskytovat žádné bližší informace,“ dodala mluvčí pro stars24.cz.

Některá média ovšem uvádí, že zadrženým by měl být asi muž ve věku asi 30 let, který je údajně příbuzný zavražděných manželů.´Podle Blesku je zadrženým vnuk zavražděných seniorů, na kterého měly oběti přepsat dům a on ho nyní rekonstruoval.

Mladý muž se údajně po činu se vším svěřil příbuznému. Když dotyčný zjistil, že muž nelže, přivolal policii a údajného vraha odvezl na psychiatrii. Právě tam jej měli policisté následně zatknout.

Témata: Vražda vražda seniorů (Břasy na Rokycansku) středočeský kraj krimi Policie ČR