Otřesná smrt mladé modelky: Znásilněná a utopená ležela ve vlastní vaně!

Karina Shankina (modelka) 9

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

5. února 2019 16:35

Ruskem otřásla smrt teprve dvacetileté modelky! Karina Shankina byla znásilněna a zavražděna. Mladá žena chtěla pronajmout svůj byt ve městě Orenburg a ženatý otec (31). dvou dětí . Muž se tvářil jako zájemce o její byt a když ho pustila dovnitř, nastalo peklo!. Policie má za to, že tenhle zločin nebude jeho jediný! Podobných ohavných činů se prý zřejmě dopustil už v minulosti v jiných částech Ruska!

Muž se vetřel do bytu k mladé modelce s tím, že si hledá nějaké hnízdečko lásky,, kam by si mohl vodit svou milenku. Policie objevila Karinino tělo poté, co její matka nahlásila, že je dívka nezvěstná. 

„Kari znásilnil a rozhodl se ji zabít, protože se obával, že ho půjde udat na policii. Zkopal ji do bezvědomí, naplnil vanu vodou, položil do ní Kari a utopil ji. Poté opustil byt, ale zanechal po sobě otisky prstů," cituje deník Mirror nejmenovaný zdroj blízký vyšetřování.

Policie muže zadržela u něj doma, v tu chvíli sledoval televizi se svou ženou a malými dětmi, jako by se nic nestalo. Ke znásilnění a vraždě se sice nejprve přiznal, ale pak své prohlášení stáhl. „Tělo 20leté ženy s příznaky násilné smrti bylo nalezeno v koupelně v bytě na ulici Chkalov v Orenburgu," uvedli v oficiální zprávě ruští vyšetřovatelé.

Policie také uvedla, že identifikovala osobu která se tohoto „mimořádně závažného trestného činu“ dopustila. „Podezřelý byl zadržen. Ukázalo se, že jde o 31letého muže z Orenburgu, zaměstnance obchodní společnosti. Je ženatý a má dvě malé děti," dodali vyšetřovatelé. Muž byl obviněn z vraždy, on však trvá na tom, že nikoho nezabil.

Modelčina matka Elena Bogoradská (52) také prozradila, že onen byt, kde k tragédii došlo, koupila pro svou dceru, ale že se Karina nakonec rozhodla dále bydlet v domě rodičů, a tak nabídla nemovitost prostřednictvím inzerátu k pronájmu. To se jí ale nakonec stalo osudným!

Témata: Karina Shankina (modelka) Rusko Vražda