Přerovští policisté řešili neobvykle odporný případ!

Toaletní papír

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. února 2019 19:38 | Aktualizováno: 4. února 2019 4:47

Vskutku bizarní případ řešili ve středu v noci městští policisté z Přerova. Na tamní služebnu přišla požádat o radu jedna z místních, na odchodu po sobě zanechala opravdu nečekaný „dárek“.

Ve středu krátce před půlnocí hledala jedna žena v Přerově restauraci. Nepomohla si však třeba mobilní mapovou aplikací, ale pokusila se požádat o radu. Nikoliv však někoho z kolemjdoucích, ale zamířila rovnou na policejní služebnu.

Přítomní strážníci místní městské policie ženu nasměrovali na vysněné místo. Žena se tedy otočila a spokojeně vyrazila na určené místo. Když však sešla do přízemí služebny, rozhodla si ještě ulevit.

Jak se ukázalo, žena měla namísto restaurace spíš urychleně vyhledat toaletu. V přízemí si totiž k údivu všech stáhla kalhoty, dřepla si a uprostřed tamního průjezdu se vykakala.

Bohužel pro ní si však nevšimla, že je celé inkriminované místo „nečekaně“ snímáno policejní bezpečnostní kamerou. Do oblíbené restaurace, které vyrazila po vykonání potřeby vstříc, už nedorazila.

Po pár krocích od služebny ji totiž zastavili policisté a žena se v jejich doprovodu vrátila na místo činu. Pod dohledem strážníků následně musela zanechanou hromádku pečlivě uklidit. A proč se žena na služebně vykakala? Policistům řekla, že si prostě nemohla pomoct.

Témata: krimi Policie ČR Olomoucký kraj toaletní papír