Rodina je zdrcena! Ztracený Tomášek od Heidi Janků ji nepoznal!

Heidi Janků v novém videoklipu Dík za tvůj kus ráje

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. října 2018 11:35

Ztracený prasynovec zpěvačky Heidi Janků Tomáška, kterého policie po 100 dnech od vyhlášení pátrání našla v Indonésii, svého tátu po návratu domů vůbec nepoznal!

Rodina Heidy Janků prožívala otřesné chvíle. Rok po smrti zpěvaččina manžela Ivo Pavlíka se ztratil Heidin prasynovec Tomášek Figura! Matka Tomáše a bývalá manželka Heidina synovce Renata Figurová už loni bojovala o výhradní péči svého dítěte. „Jenže Heidi Janků ovlivňuje soudy a zapojuje své politické přátele,“ tvrdila tehdy žena!

Pak ale čtyřletý Tomášek úplně zmizel a pátrala po něm nejen česká policie, ale i Interpol! Malý Tomášek se objevil v databázi pohřešovaných dětí, pátrání po něm bylo vyhlášeno 29. června 2018.

Před pár dny se ale situace otočila. Podle Blesku byl chlapec zadržen policií a je v dobrém stavu v rukou českých úřadů. Potvrdila se tak vyšetřovací verze o tom, že byl chlapec odvezen do Asie.

Na místě je podle serveru nyní předběžné svěření dítěte otci a zahájení řízení o úpravě péče a styku. V tom ale může být problém. Čtyřletý Tomášek , s nímž se otec setkal na ambasádě v Jakartě, ho prý nepoznal. Byl pro něj cizí člověk.

Podle psychologů je důležité pozadí jejich vztahu. Jaké byly vazby otce se synem před tím, než se přestali stýkat, tedy zda se o dítě zajímal a jak moc byl jejich vztah odtažitý či vřelý

Témata: Heidi Janků