Proč jel Kočka před osudovou nehodou na dálnici v protisměru? Svědek prozradil šokující detail!

Jan Kočka

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. října 2018 20:39

Jan Kočka mladší (†28) v pátek na dálnici D11 doslova smetl ze silnice řidiče náklaďáku, sám se při nehodě zranil tak vážně, že mu už lékaři nedokázali pomoci. Teď se ukázalo, že této osudové nehodě předcházela ještě jedna bouračka!

Při čelní srážce osobního a nákladního auta na dálnici D11 na Nymbursku zemřeli v pátek dva řidiči. Jedním z nich byl Jan Kočka ze slavného klanu kolotočářů, jehož strýce Václava před deseti lety zavraždili.

Jeho rodina i rodina zemřelého řidiče nákladního vozu Miroslava V. (†28), který po sobě nechal tři děti, se pídí po tom, co se vlastně stalo. Jasno do případu vnesl očitý svědek! Mladý Kočka podle něj před osudovou srážkou ujížděl od banální autonehody.

Zásadní otázkou doteď bylo, jak se Jan Kočka se svým luxusním vozem Mercedes-Benz třídy G dostal na dálnici do protisměru. „Byl nejspíš nalitý, po cestě urazil zrcátko jednomu autu a ujel. Ze strachu, aby na něj poškozený nevolal policii (už jednou problém měl), sjel z dálnice, kde se na sjezdu v trávě otočil a ve zmatku si spletl protisměr. Prostě chtěl jet zpátky, aby ho nečapli policajti, ale spletl si v rychlosti nájezd. Zabil tak nevinného,“ řekl svědek pro Expres.

Jeho slova částečně potvrzuje i mluvčí středočeských policistů Martina Fejfarová, podle které jel Kočka původně ve směru z Prahy na Hradec Králové, ale sjel na 35. kilometru, odkud se pak stejnou cestou vrátil, ovšem do protisměru. 

Témata: Jan Kočka Nehody aut