Brutální řež na koupališti: Mladík se zastal maminky s dítětem, pak tekla krev proudem!

Počasí

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. srpna 2018 12:43

Brutální rvačka, ke které došlo na koupališti v Dubí šokovala veřejnost. Skupinka návštěvníků podle očitých svědků napadla pětadvacetiletého mladíka, který se zastal matky s dítětem!

Skupina 10 útočníků podle televize Prima brutálně zbila mladíka, který se podle svědků snažil uklidnit drsnou hádku 2 žen. David skončil s tržnými ránami v obličeji a pohmožděnými žebry. Podle svědků ho zbila skupinka útočníků. Osudným se mu stal okamžik, kdy se snažil zastat ženy, kterou měla napadat jiná z návštěvnic koupaliště.

„Viděl jsem jak paní, bohužel romského původu, nadává na paní a v tu ránu ji vzala za vlasy a začala ju mlátit hlava nehlava,“ popsal napadený. Důvodem jejich rozepře mělo být dění v brouzdališti. Napadená žena se prý snažila zachránit asi tříletého chlapce, kterému měl ubližovat přibližně o rok starší kluk. „Paní se tam prostě zastala jako, ať si zavolá to dítě, ať netopí cizí děti, že to není normální,“ vysvětluje mladík.

To potvrzuje i matka, které se David zastal. „Vyběhla jeho máma, ta začala řvát na mě, že ať jí nešahám na dítě,“ vysvětluje paní Vladěna. A rozčílené ženě pak měla podle svědků přiběhnout na pomoc ještě další žena. „Dala mi pěstí do hlavy, do oka, vzala mě za vlasy prostě do bazénu mě stáhla, hlavu mi furt rvala prostě dolů, samé pěsti do zad, do krku,“ popisuje Vladěna.

V tu chvíli zasáhl David. „Snažil jsem se to odtrhnout. Paní začala mlátit hlava nehlava i mě. A v tu ránu začali skákat asi tak 7 dospělých tmavších chlapů a začali mě tam být. Po chvilce mě asi 2 nebo 3 chytli, říkám drželi mi ruce a mlátili mě, kopali mě hlava nehlava,“ popisuje. „Prostě hrozný. Chudák no. Ležel v krvi pod vodou, furt ho kopali, mlátili, strašný,“ dodává Vladěna.

Další svědek dodal, že nejméně dva muži Davida drželi a ostatní do něj mlátila hlava nehlava. „Mám prokopnutý žebra, na pravé ucho neslyším, oko mě pobolívá. Mám vlastně sešitou pusu zevnitř, tady vlastně jsem měl díru skrz do tváře. Hlava mě bolí, občas mám i mdloby,“ popisuje svá zranění David.

„Policie událost zatím šetří pro podezření z trestného činu výtržnictví. Nevylučujeme, že dojde k rozšíření právní kvalifikace,“ uvedla pro Primu mluvčí teplické policie Ludmila Světláková.

Témata: krimi Koupaliště Teplice rvačka na koupališti v Dubí