Peklo ve Varech! Před hotelem Thermal brutálně zmlátili dívku!

Policie ČR, ilustrační fotografie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. července 2018 17:16

Před hotelem Thermal, dějištěm Mezinárodního filmového festivalu, zasahovala policie a záchranáři. Někdo tam do krve zmlátil dívku.

U slavného hotelu Thermal před klubem příhodně nazvaným Peklo zasahovalo v noci šest složek policie. Na místě totiž došlo ke rvačce.

Není jasné kdo ji způsobil ani jestli šlo o vyřizování účtů, nebo k ní byl jiný důvod, odnesla ji ale nevinná dívka, pro kterou musela přijet záchranka.

Policisté na místě vyslýchali svědky incidentu, žádný závěr ale zatím neučinili. Vzhledem k tomu, že na místě byly stopy krve, muselo jít o pořádnou rvačku.

Policie na festivalu už zasahovala během první noci, kdy dostala několik oznámení kvůli opilcům, kteří se v nočních hodinách pohybovali v ulicích města.

Naštěstí ale nedošlo k větším šarvátkám ani napadením. První festivalovou noc tak policisté řešili jen několik přestupků v rovině občanského soužití.

Na festivalový týden se ale policisté i strážníci městské policie chystají slouho dopředu. Policisté mají posílen výkon služby, a to jak uniformovaných policistů, tak policistů v civilu.

Témata: Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (MFF KV) napadení krimi