Vražda na Černém Mostě: Policie ukázala zásah proti podezřelému

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. listopadu 2022 16:01

Pražská policie se dnes pochlubila úterním zásahem proti osobě podezřelé z vraždy v hlavním městě. Kriminalisté ji zadrželi jen několik desítek minut po závažném trestném činu.

Případ smrtelného napadení na ulici na sídlišti Černý Most mají v gesci od včerejší 17. hodiny kriminalisté ze slavného 1. oddělení. Podezřelý muž byl zadržen tři hodiny po činu.

"Čin se stal včera v Praze na Černém Mostě a obětí je třicetiletý muž, který byl nalezen mrtvý na ulici. Zadržení podezřelého proběhlo ve spolupráci se Speciální pořádkovou jednotkou," uvedla policie k videu, které zveřejnila na twitteru.

Tři hodiny trvalo kriminalistům z 1. oddělení, aby dopadli muže podezřelého z vraždy. Čin se stal včera v Praze na Černém Mostě a obětí je třicetiletý muž, který byl nalezen mrtvý na ulici. Zadržení podezřelého proběhlo ve spolupráci se Speciální pořádkovou jednotkou. #policiepha pic.twitter.com/SiJ0hPf043

— Policie ČR (@PolicieCZ) November 23, 2022

Podle již dříve zveřejněných informací byl útočník zadržen nedaleko od místa činu. Nyní probíhá další šetření. 

"S mužem byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vražda," uvedl pro ČTK mluvčí pražské policie Jan Rybanský. 

Témata: Vražda Policie ČR