Bitka v Liberci: V centru se porvalo několik osob, policie hledá svědky

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. listopadu 2022 9:19

Liberečtí policisté řeší od víkendu bitku několika osob v centru krajského města pro přečin výtržnictví. Mimo jiné nadále hledají svědky nedělní události.

Případem se zabývají policisté z obvodního oddělení Liberec-centrum. V neděli 6. listopadu přijali v brzkých ranních hodinách oznámení o potyčce několika osob na Soukenném náměstí v Liberci. 

Na místě zasahovalo několik hlídek i městští policisté. Již byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a v současné době probíhají standardní úkony trestního řízení.

Aktuálně probíhá zajišťování a vyhodnocování kamerových záznamů. "Žádáme občany, kteří byli svědky události, aby nám pomohli objasnit dějovou linii prostřednictvím svého svědectví. Současně žádáme, aby se přihlásily i osoby, které disponují jakýmkoliv obrazovým záznamem z místa události," uvedla policejní mluvčí Adéla Fialová. 

Lidé mají v případě jakýchkoliv poznatků kontaktovat policisty obvodního oddělení na adrese Krajinská 487, Liberec či na telefonním čísle 974 467 100 nebo tísňové lince 158.

Témata: krimi Policie ČR Liberec Liberecký kraj