Vražda na Mělnicku: Kriminalisté podezírají družku! Co měla partnerovi provést?

Policie ČR, ilustrační fotografie.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. ledna 2022 13:39 | Aktualizováno: 24. ledna 2022 22:02

Zvlášť závažným zločinem se již druhým dnem zabývá středočeská policie. Na Mělnicku došlo k vraždě muže, podezřelou je jeho družka. Co měla partnerovi podle některých informací udělat?

Jak jsme vás již informovali, kriminalisté se od nedělního odpoledne zabývají trestným činem, k němuž došlo ve Vysoké na Mělnicku. Zemřel při něm sedmapadesátiletý muž, jeho o čtrnáct let mladší družka byla zadržena. V případu byla kvůli přesné kvalifikaci nařízena pitva.

Provedena byla v pondělí dopoledne a středočeská policie již zveřejnila její výsledky. "V tuto chvíli pouze sdělujeme, že byla potvrzena násilná smrt," uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková. Byly proto zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze zvlášť závažného zločinu vraždy.

Podezřelá žena je nadále hospitalizována ve zdravotnickém zařízení. Policisté mezitím prověřují veškeré další okolnosti případu. 

Podle informací deníku Blesk, který mluvil z lidmi ze sousedství, šlo o brutální čin. Podle místních měl být zavražděný muž před svou smrtí vykastrován.

Témata: krimi Policie ČR